Ring Oss: +47 22 04 55 15
Androxin

Androxin

Androxin

Merke: Alpha Pharma
Varenummer: 283
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 50 mg/ml (10 ml)
Stoff: trenbolone blanding
  • 96,00€

Tren Mix - Anabole androgene steroider av indiske farmasøytiske selskaper som du kan kjøpe i Europa. Produkt form er injeksjon, pakking 10 ml dose - 200 mg / ml. Den viktigste aktive ingrediensen - forestret trenbolone. Produktet består av tre ether - acetate, hexahydrobenzylcarbonate og enanthate. Essensen av dette er å tilveiebringe en blanding av hormonell bestandighet over tid. Tren blanding av Raja sikre mottakelse av det aktive stoff i blodet, i det minste i 10 dager. Selve innholdet av virkningen av blandingen på kroppen er forskjellig fra virkningene som oppnås ved sekvensiell administrasjon av separate skjemaer, men brukervennlighet er tydelig. Jo mindre man trenger å injeksjon, jo lavere vil sannsynligheten for forekomst av bivirkninger hudreaksjoner, for ikke å nevne den moral komponent, redusere tiden, etc. Prisen av den kombinerte form av steroidet, selvfølgelig, noe høyere enn Norge.
 
Acetat, som er en del av preparatet, en periode karakterisert ved ødeleggelse av den minste og driver over natten. Bak ham er delt hexahydrobenzylcarbonate og deretter enanthate. De to siste former har lignende farmakologiske kinetikk, og i prinsippet kan brukes om hverandre. I kombinasjon, gir de en synergistisk effekt.
 
Effekter og bivirkninger av å ta Tren Mix

Et sett av muskelmasse. Med hensyn til kosthold, riktig trening og tilstrekkelig restitusjon, for en 8-ukers kurs for en idrettsutøver kan få opp til 10 kg.
En dobling i produksjonen av insulin-lignende vekstfaktor. Dette stoffet er en formidler av veksthormon handling, den starter prosessen med muskel hyperplasi, og har anabole effekt.
Hemming av katabole prosesser. Trenbolone reduserer nivået av kortisol - hormonet ansvarlig for økningen i blodsukkernivået og opphopning av fettavleiringer.
Økt seksuell lyst. I noen tilfeller kan en betydelig økning av libido på banen erstattes med "pit" ved utgangen.
Stimulering av GH-sekresjon.
Økningen i strømytelse.
Den høye anabole aktiviteten av steroid Tren Mix er på grunn av sin tilhørighet til androgen reseptoren. Trenbolone er en av de mest effektive måtene å øke muskelmasse og kraft indikatorer.
 
Hvordan ta Tren Mix i Norge
 
Hvordan ta Mick Train "Tren Mix selvfølgelig Radjay er ganske lang, og opp til 12 uker. Handlingen utfolder seg gradvis blande. Effektiv og relativt trygg dosering av 300 milligram regnes som en uke. Det er lurt å bygge et kurs i" ladder ", gradvis øke mengden administreres. Ved overskridelse av varigheten av mottak og en halv måned lenger, sørg for å bruke gonadotropin (fra den andre uken frem til slutten av den andre uken etter avskaffelsen av steroid). Som en post-syklus terapi brukt Clomid eller Toremifene. Før du tar Tren Mix er lurt å rådføre seg med en sportsbil lege. Overskridelse av anbefalt dose er nervøs med bivirkninger.
 
Som for hvordan å ta Tren-Mix i forbindelse med andre AAS, er de profesjonelle idrettsutøvere Norge ofte kombinert med testosteron enanthate trenbolone og nandrolon (selv om sannsynligheten for bivirkninger er stor nok). Flere kombinasjoner regnes som trygge krets med Anavar / Winstrol, ment for kjøp av avlastnings muskler til "tørking".

Bivirkninger
 
Betydelig hemming av utskillelse av kroppens eget testosteron kan forårsake slike bivirkninger av Tren-Mix som en nedgang i seksuell lyst (libido), slapphet, og selv erektil dysfunksjon testikkelatrofi. For å gjenopprette hormonet testosteron boosters brukes til å blokkere den negative effekten av å bruke kabergolin og gonadotropiner. Kurset er ikke utelukket økning i blodtrykket, tap av hår, acne, søvnløshet.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra