Ring Oss: +47 22 04 55 15
Agovirin Depot

Agovirin Depot

Agovirin Depot

Varenummer: 197
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 50 mg/ml (10 ml) (5 amp.)
Stoff: testosteron izobutyrate
  • 312,00€

Agovirin Depot Salg i Norge

Testosteron isobutyrate er et steroid inneholdende testosteron ester injeksjon isobutyrat i en vandig suspensjon. Blant kroppsbyggere og idrettsutøvere, testosteron isobutyrat ofte forbundet med suspensjonen av testosteron (ingen ester). Selv om begge steroider ble suspendert i vann, deres virkninger er ganske forskjellige i kroppen. Mens testosteron suspensjon (gratis) har en svært rask handling, krever en injeksjon tett, selv daglig, testosteron isobutyrate sluppet saktere inn i blodet mullt, i Norge stoffet er gitt en gang annenhver uke.
Som en injeksjon skjema av testosteron, er Agovirin Depot verdsatt for synd evne til Å Bringe Raske gevinster Muskelmasse og Styrke.

Testosteron isobutyrate inejctabil suspendert i løsning mikrokrystallinsk ble oppdaget i 1952. Det ble opprettet som et alternativ for å frigjøre testosteron propionate eller å ikke være nødvendig styrings så tykk. Dette er mulig ved å lage en mikrokrystallinsk innskudd i musklene med en lav vannløselighet, og dermed frigjøre hormonet i blodet er gjort langsomt. Med tiden oppsto og andre testosteron estere, den mest populære i Norge er enanthate og testosteron izobutriat dermed begynte å ha en lav kommersiell suksess.

Foreløpig det eneste merket som er Agovirin Depot steroid, produsert av legemiddelfirmaet Biotika, Slovakia. Europa er et steroid ofte et møte på det svarte markedet.

Depot amabalat bokser Agovirin 5 ampuller, hver ampulle med 2 ml av en vandig oppløsning i hvilken det er suspendert 50 mg testosteron isobutyrat.
Testosteron isobutyrat har en meget lav oppløselighet i vann, slik at når et rør blir liggende lenger stille, steroid atskilt fra den vandige oppløsning. Rist godt før bruk for å blande de to elementene.

Bivirkninger Agovirin Depot

Bivirkninger er lik de av testosteron-propionat. Den smakstilsetning er mulig, spesielt ved høye doser, så hold hendig noen antiestrogen som Nolvadex eller Arimidex kraftig. Dermed kan det føre til gynekomasti eller vann oppbevaring og fett oppbevaring, selv om risikoen er lavere enn andre former for testosteron og enanthate, Sustanon eller cipionataul.

Kan forekomme og er sannsynlige androgene effekter som fet hud, kviser og økt aggresjon. De genetisk disponert for hårtap hast. Det er ikke hepatotoksisk.

Hvordan å ta Agovirin Depot Norge

Ukentlig dose for noen som bruker det for muskelmasse er 200-400 (4-8 ml) mg. Injeksjoner er mindre smertefullt fordi esteren, men også på grunn av det store volum av fluid injisert. For å ikke injisere mye på en gang, er administrasjonen delt opp i flere økter i uken, hver 2 eller 3 dager. Fordi izobutriat ester, er intramuskulær injeksjon langsom. Produsenten anbefaler å bruke de store 21 gauge, skjønt en slik diameter ville forlate den smerte på injeksjonsstedet, så det er foretrukket å benytte en 23 eller 24 gauge nål, selv om det tar lengre tid injeksjon.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra