Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Cóctel de proteína prolonga significativamente la vida!/

Cóctel de proteína prolonga significativamente la vida!

Cóctel de proteína prolonga significativamente la vida!

Protein pulver er nyttig ikke bare i betydningen av å bedre fysisk kondisjon og muskelutvikling. forlenge livet. Italienske forskere funnet ut at som disse protein shakes kan øke levealderen med 12%. Drikk protein shakes er for alle - forskere oppmerksom!

Generelt, våkner opp om morgenen, gjøre en liten avgift - vel, la oss gå og gjøre deg selv på kjøkkenet protein shake, selv om du ikke er en idrettsutøver. Hvis du deltar regelmessig i idrett, og protein shake for deg - den vanlige tilfelle, så fryder: Du er på rett spor. Proteiner er kjent - er organiske substanser som er sammensatt av aminosyrer forbundet med hverandre i en kjede. De utgjør basis av muskelvev. Den konsentrerte protein - det vil si at ganske ofte henviser til kroppsbyggere, når vi snakker om et protein diett. Det er det - det konsentrerte protein i form av et protein shake - Brescia University forskere ga laboratoriet mus. Som et resultat, glad gnager levde nesten tre måneder lenger enn sine slektninger, matet ganske riktig - men uten protein tilskudd.

Ifølge leder av forskning, Enzo hydroxyanisol, vil folk i bruk av protein shake effekt oppstå om det samme. Men det faktum at mus - 80 dager, for en mann - nesten 10 år - de oppmerksom! Spesielt nyttig protein shakes, siden 55 år. Da de er særlig nødvendig av kroppen.