Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Årsaker til strekkmerker på huden/

Årsaker til strekkmerker på huden

Årsaker til strekkmerker på huden

Ubehagelig strekkmerker på huden - et problem kjent for mange kvinner. Men ikke tro at dette ikke er tilfelle for menn. Som regel, den såkalte striae, hvis det er menn som er i lår, mage, rumpe, armer, underarmer. Hva er årsakene til strekkmerker hos menn, spesielt, hvorfor de kommer kroppsbyggere.

1. Aksept av kortikosteroider - medikamenter som stimulerer immunsystemet. Hvis, som de sier, "gå for langt", vil strekkmerker ikke holde deg vente.

2. Rapid vektøkning er en av de viktigste årsakene til forekomsten av strekkmerker. I en slik situasjon som bare de heldige forsikrede som har økt hudens elastisitet. Men en slik liten. Det er bemerkelsesverdig at varen er ofte referert bare for kroppsbyggere, og selv - tenåringer (i fase med rask vekst) og bare menn som ikke bryr seg om å spise sunt og mengden kalorier spist.

3. Genetics. Dessverre, men tendensen til dannelse av strekkmerker er arvelig, ikke bare hos kvinner, men også menn.

4. Problemer i bukspyttkjertelen. Under visse problemer med jern i kroppen er for mye kortisol, som svekker huden bindevev.

Heldigvis, i dag er det nok metoder, som, selv om ikke avlaste deg fra strekning på 100%, men vil være i stand til å skjule dem godt: det er laser resurfacing, Microdermabrasion, kjemisk peeling, og enda en spesiell krem. Med et utvalg av de nyeste å være forsiktig, ikke stole første som falt et rør. Men spesialisten for prosedyrer må også se etter en erfaren.