Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Crunch og verkende ledd når du utfører visse oppgaver./

Crunch og verkende ledd når du utfører visse oppgaver.

Crunch og verkende ledd når du utfører visse oppgaver.

Og vet du venner, at mer enn 90% av de besøkende treningssentre har helseproblemer (og noen av dem kanskje ikke vet), og en stor andel av dem faller på felles og leddbånd. Målgruppen for denne klassen av problemer er representanter for det smukke kjønn, alder fra 25 til 55 år. Menn også er kjente problemer med leddene.

Oftest siste uttrykkes som følger:

• knitre leddene når du utfører visse oppgaver;

• Det er et ubehag (med tilstedeværelse av smerte) når man arbeider med visse oppgaver og å øke vekten av prosjektilet;

• reduserer (redusert) omfanget av bevegelse.

Alt dette og spesielt hørbar knase i leddene, påvirker opplæringsprosessen. Man forstår ikke hvorfor "han" crunches, hva det betyr og hva det kan møte. Her på disse problemene, og vi vil gi fullgode svar heretter og vil begynne med ...

Hvorfor ledd knase? De viktigste årsakene.

Kanskje du ofte hører i hallene på typiske knase leddene når den ene eller den andre personen (eller kanskje du) å utføre bestemte oppgaver. Den mest talende eksempel er knase kneet når du utfører knebøy med en vektstang. Hvis du putter noen få mennesker på rad, og gjøre dem utføre knebøy, da nesten alle (i varierende grad) vil bli.

Et annet illustrerende eksempel på denne tiden av barndommen, er det knase fingrene. Husk hvor du som barn (og kanskje nå) skremte foreldrene uttrykte en lignende knase og de sa, "så liten og allerede verkende ledd." Har du fortsatt tror det knase er dårlige ledd, og han snakker om alvorlige problemer med bein? Hvis ja, så går vi til deg for forklaringen!

Merk:

Oftere enn ikke "sound" knær, ankler, rygg og skuldre.

Dermed, de viktigste årsakene til en knase inkluderer:

№1. Økt mobilitet og bevegelse

Hyper-mobilitet - det vitenskapelige navnet for økt mobilitet. Tilstand (ofte medfødt), som forekommer hos noen barn / unge kvinner og er kjennetegnet ved produksjon av den modifiserte organismer (mer utvidbar) kollagen, noe som fører til forandringer i mange vev, og herunder leddene. Bevegelse er også årsaken til en krisen i leddene, fordi når den endres posisjonen til sene i leddet. Når du returnerer den sistnevnte på plass kan du høre en karakteristisk klikkelyd.

№2. flatulens

Gasser akkumuleres ikke bare i den humane mage-tarmkanalen, men i fugene, som hver er avgrenset av synovial fluid (leddbrusk overflate er omgitt av en kapsel, som ligger på innsiden av smøremiddel) - elastisk materiale som utfører rollen som smøremiddel. Denne væske oppløst oksygen, karbondioksyd og nitrogen. På tidspunktet for å strekke leddkapselen eller unaturlig bevegelse (for eksempel tegne en finger frem / bort fra deg), er samlet i bobler som sprekker, og hørt bomull.

Den nye syklusen (når leddene kan igjen begynne å knitre) dannet etter 25-30 minutter etter det første en part kollaps av gassbobler.

№3. Ujevn felles overflaten

Når brusken mister sin glatthet, grove overflater avgir en klikkelyd. Klikker kan også føre til en mismatch av leddflatene, som oppsto som følge av betennelse i leddet.

№4. Brudd på den "naturlige" erstatning medium

Sykdommer som leddgikt, som oppstår når du "slite" felles der brusk tynning, og akkumulering av salter - kan føre til en knase mens du kjører.

Er Dangerous knase i leddene eller for kachenka fitonyashechki?

Du har besluttet å endre sin fysikk og forbedre formen, innrullert i et treningssenter (eller kjøpt utstyr for egentrening), fikk i hendene på treningsprogrammet og begynte aktivt å følge den. Men det som ingen bevegelse, det knase i leddene. Betyr dette at du bør slutte å trene dem så vidt begynt?

Faktisk, det knase av ledd - dette er et vanlig fenomen som finner sted i en person som forandret sofa på tredemølle, og fjernkontrollen til TV på dumbbell. Den knitrende og knaser vanligvis følger bevegelsen i leddene i ryggraden, ankler, fingre og knær. Strukturen i ledd, sener og bein rundt dem er slik at selv en liten bevegelse kan forårsake en sprekk i perfekt sunne ledd.

Dermed, hvis øvelsene, hører du knase, men det føles ikke ubehagelige og smertefulle opplevelser, og ingen tiltak er ikke nødvendig. Hvis bevegelsen er ledsaget av konstant smerte artikulere en forstand, er det mest sannsynlig et tegn på degenerative forandringer i ledd / ryggraden disker eller vekst av benvev. Og i dette tilfellet, bør du justere treningsprogrammet og å treffe tiltak for å stabilisere / bedre situasjonen (dette er i den praktiske delen notater).