Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Sporting salve./

Sporting salve.

Sporting salve.

Sports salve: klassifisering

Alle av oss til en viss grad redd for skader, og hvis hanner det er slakting i naturen, dvs. smerte "topp forekommer" / ikke sett en idrettsutøver, de unge damene veldig nøye overvåke deres helsetilstand og ved den minste ubehag i ledd / muskler umiddelbart treffer alarm og de tror at de hadde fått en alvorlig skade. Som kjent løsningen i slike situasjoner er en mellomting, altså årvåkenhet, konstant overvåking av en beslutning og tidlige tiltak i tilfelle av de første tegn på traumer.

For det meste med lys "skader" en idrettsutøver er i stand til å håndtere på egen hånd, og hjelpe ham i denne medisinen kan være i form av geler, salver og kremer. Hovedmålet med disse midlene er:

• Reduksjon av irritasjon;

• reduksjon av ødem;

• redusere betennelse;

• fjerning av akutt smerte;

• forbedring av mikrosirkulasjonen;

• stimulering av vev gjenfødelse;

• forhindre dannelsen av et hematom.

I medisin, er det en rekke eksterne preparater, som kan anvendes ved fremstilling av en skade.

Klassifisering av salver, i generelle termer, kan være som følger:

• warm-up;

• kjøling;

• anti - eliminere inflammatoriske responser i vev. De er en gruppe av ikke-steroide transformatorstasjonen, som i tillegg til å redusere betennelse i ledd / muskler, reduserer smerte, og har antipyretisk virkning;

• sted bedøvelse - brukes til å redusere / fullstendig undertrykkelse av sensitiviteten av nerveender. Prinsippet for operasjonen består i blokkering av nerveimpulser langs fiberen;

• sårheling - blir brukt i fremstillingen av sår, riper, slitasje og ha en regenerativ effekt på skadet vev.

I grunntone for oss de mest interessante salver oppvarming og kjøling prinsipp. Her om dem i mer detalj, vil vi snakke i fortsettelsen av notater, men først (før du blir kjent med produktene direkte) grave litt dypere og finne ut ...


Sport salve. Hva er inni? De aktive ingredienser salver / geler.


En person som er skadet, trenger ikke regelmessig dauber, trenger han den beste måten. Imidlertid skal det klart forstås at det ikke er noen slike verktøy. Du kan kjøpe vanlig salve "for 3 pennies" i apoteket, og hun "kurere" deg. Eller du kan bruke en pen sum på spesialiserte medisiner og fikk ikke noen livgivende kraft. Og det er ikke flaks, men i sammensetningen, dvs. de medisinske komponenter og kjemiske sammensetninger (så vel som forskjellige animalske / vegetabilske stoffer), som er en del av en spesiell salve / gel og individuell respons hos organismen til disse komponentene. Nå på markedet i denne klassen av narkotika har skilt en rekke identiske produkter. Imidlertid er deres virkning alt salver / geler vidstrakt spektrum basert på et forholdsvis lite antall av de utgjørende aktive ingredienser.

De viktigste er:

№1. Metylsalicylat

Den deriverte av aspirin, som har anti-inflammatorisk og analgetisk virkning. Virkningsmekanismen er assosiert med inhibering av cyklo oxygenase arbeid. Inhibering av syklooksygenase fører til et opphør av betennelse.

№2. Ibuprofen

Derivat av propionsyre, som også er virkningsmekanismen er å stoppe syntesen av prostaglandiner - viktige mediatorer av inflammasjon.

№3. Diclofenac

Skrider salisylater og ibuprofen for anti-inflammatorisk aktivitet, men virkningsmekanismen er identisk med og inhibering av cyklooksygenase.

№4. Bee / slangegifter

Giftstoff inneholder en masse av næringsstoffer og forbindelser, i særdeleshet - melittin (biologisk aktivt protein), frie aminosyrer, histamin, fett og oljer, som har en gunstig effekt på det skadde området.

Forgifter forårsake en økning i hudtemperatur (på grunn av utvidelse av kapillære blodårer), for derved å trenge dypt blodsirkulasjonen og en bedre tilførsel av oksygen til vevene. Alt dette akselererer tempoet i kollapsen, forårsaker smerte, metabolske produkter.

№5. Sennep / pepper ekstrakter

Har en sterkt irriterende virkning på huden og øker lokal blodstrøm og hud temperaturen på stedet hvor salve (det skadde området) ble påført.

№6. Mentol

Irritasjon av nerveender, ledsaget av en følelse av kulde, lys brenning og svie. Smertestillende egenskaper på grunn av irritasjon av huden reseptorer og virker ved nivået for sentralnervesystemet - signalene fra misfornøyde reseptorer begynner å undertrykke og komme over smertesignalene.

Nå la oss bare analysere spesifikke produkter og begynne med ...

Merk:

Hensikten med denne artikkelen er ikke nødvendig å dekke alle eksisterende produkter, men bare de som er tid testet og vist seg å være svært effektiv i å ta skader.

Hvordan bruke varme opp salve?

Det er viktig ikke bare å bruke riktig salve (tilsvarende din type skade), men også være i stand til å bruke den riktig. For alle de varme opp salver vanligvis sekundært handlinger, det vil si, umiddelbart etter vevsskade som skal kjøles (for derved å redusere den smertefulle område), og først etter en viss tid (vanligvis 1-3 dager), kan anvendes for å varme opp salver / kremer.

Et annet viktig poeng er ikke å gni innholdet i søknaden til det er helt absorbert. Tvert imot, hvis man ønsker å bruke det varme opp salve for å hindre skade, i dette tilfellet, salven skal gnis med lette sirkulære bevegelser inntil den var fullstendig forsvunnet fra overflaten av huden.

Hvordan bruke en avkjølende salve?

Etter skaden, bør traumatisert området kjøles ved hjelp av til dette formålet en kald kompress eller is. Deretter (etter 10-15 minutter) bør brukes kjøling salve (noen kan du bare la på huden til det er helt absorbert, mens andre skal gnis med lette sirkelbevegelser).