Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Ectomorph, endomorph, mesomorph ... Hvem er du?/

Ectomorph, endomorph, mesomorph ... Hvem er du?

Ectomorph, endomorph, mesomorph ... Hvem er du?

Til muskelmasse kan ikke vente lenger, være riktig ikke bare å trene, men også for å spise, som imidlertid å si det mildt, ikke ny. Men ikke alle nybegynnere kroppsbyggere vet at en diett bør velges ikke på en "leser på internett" eller "en venn foreslo." Men selv disse små skritt blir koordinert med hverandre, kan gi noen fordel, men det er å starte med en definisjon av denne typen.

Noen av oss - endomorph, noen - ectomorph, og noen - mesomorph. Disse fornærmende ord ved første blikk faktisk bestemmer tilbøyelighet til å få vekt og bygge muskler. Hver type - den metabolske syklus som ikke kan ignoreres.

Endomorphs lett å få vekt, de har en langsom metabolisme, de har store bein. De bør følge nøye med hvor mye fett de spiser, og det bør være 5 ganger om dagen vil være tilstrekkelig.

Ectomorphs også ganske tynt, musklene er vanligvis i begynnelsen av svakere enn endomorphs, men den ekstra vektøkning det kan være ganske vanskelig. Derfor kan du spise (og bør, hvis de har et sted trening) ofte.

Mesomorph - den største i denne forstand heldig. Genetikk har vært utsatt for dem, gi proporsjonalitet, kan de raskt ned i vekt, enten det er en nødvendighet. Hvis du trenger å ringe - også ikke noe problem, for de raskt og uten skade takle oppgaven, og bygge muskler. Gjett hvem den heldige fyren? Arnold Schwarzenegger, selvfølgelig.

Opplæring stil, selvfølgelig, også velges tar hensyn til egenskapene til en grunnlov.