Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Protein vibrering for muskelvekst/

Protein vibrering for muskelvekst

Protein vibrering for muskelvekst

Idrettsutøvere som ønsker å muskel gevinst, liker å legge til kosthold en rekke protein (protein) cocktails. Aktiv belastning øker behovet for proteinet. Proteiner favorisere restaurering og styrking av muskelfibre, som kan bli skadet under trening og konkurranse.

Kostholdsproteiner anvendes ikke bare tjene som råmateriale for muskel, men er kraftige stimulatorer for syntese av proteiner tilstede i muskler (anabolisme). Når proteiner med mat inntatt, bryter deres fordøyelsessystemet ned til aminosyrer og deretter kjøper dem i dette skjemaet.

Det anbefales for utholdenhetsutøvere får 1,2-1,4 gram protein per 1 kg kroppsvekt per dag, og for styrke 1,4-1,8 gram per dag. Disse volumene er vanskelig å score fra bare én mat.

 

Protein shakes dekke daglige rasjon og bidra til å sette og opprettholde muskelidrettsutøver. Disse cocktails inneholde en proteinkilde for tilskudd til den daglige kosten.

 

Additivene er i form av en drikk, bar, pulver. Tenk cocktails.


Er protein shakes hjelp for muskelvekst i Norge

Protein shakes er vist ved svært høye proteinbehovet (øvelser for styrke og fart). Grunnene for utøverne behov i proteiner er høyere enn den til inaktive:

  • Eksperimenter har vist at økt forbruk av protein i idrett;
  • andelen av muskel energi er generert på grunn av aminosyrene;
  • intensiv trening kan føre til frigjøring av hormoner som ødelegger muskelfibre, og parallelt med ødeleggelsen av senteret er utformet med betennelse, som også skader muskler;
  • idrettsutøvere vokse mer imponerende muskelmasse enn vanlige folk, dette fører til en forverring av deres proteinbehov.
  • under høy belastning tapene øke amino ut fra kroppen med kroppsvæsker.


Et protein shake kan være en slags sports ernæring, er det mulig å lage på egenhånd. Bare forberede en cocktail av protein pulver, er det bare å fortynne det med vann, juice, melk.

For å forberede hjemmelaget cocktail, må du ta er om omfanget av produkter: melk, cottage cheese, havregryn, rå egg, bananer, blande dem i en blender. For å gi smaken tatt for å velge honning, frukt, kakao, bær, nøtter. Der kan du legge til protein pulver.

 


Butikker stoff for muskelvekst - er konsentrert pulver fra mat råvarer (egg, melk, kjøtt, soyabønner). Mesteparten blanding består av 60-80% av proteinet, men det er høy-proteinblanding. Whey protein - den høyeste kvalitet.

 

Protein shake - er et effektivt verktøy, og du trenger å bruke den med forsiktighet. Noen produsenter av falske pulver for cocktails, så du bør ikke kjøpe dem fra under disken. På denne måten kan du få kraftige stoffer (amfetamin, anabole steroider), vanedannende.

 

For å velge et kvalitetsprodukt, må du:

  • ikke tillit kosttilskudd som lover utrolige resultater;
  • skeptisk til reklame, ofte informasjonen i det ikke er godt forstått eller ikke støttes av vitenskapelige fakta, spesielt lyse tonn som "pre-post";
  • be om bevis på produsenten, bekrefter produktinformasjon;
  • sørge for at alle bevis upartisk (forskning utført i laboratoriet, er publisert i en respektabel vitenskapelig tidsskrift, sponset ikke bare på bekostning av produsenten).


Hvordan å drikke protein vibrering for vektøkning i Norge

Protein vibrering eller bruke et sett av muskelmasse, eller å beholde muskelmasse under vekttap. Drikk en protein shake anbefales for en time før og ikke mer enn en dag etter klasser. Det bidrar til å redusere vekten lagring av muskelen. Protein shake bidrar til vekttap kun i kombinasjon med et sunt kosthold og belastninger. Trenere bekrefte at riktig vekttap ikke vil fungere uten normal mengde protein og trening. Alle dietter har minst et par snacks mellom hovedmåltidene. I stedet for snacking og du må drikke en protein shake. De kan erstatte et måltid mottak, men erstatte snacks bedre enn frokost eller middag. Hvis du har frokost bare en cocktail, så en time senere føler deg sulten igjen.


For å redusere vekten som kreves cocktail, karakterisert ved at minst karbohydrat og fett, protein og høy (80%). Disse protein sett er ganske dyrt (jo høyere proteininnhold, jo høyere pris).

Jenter i forhold til menn trenger mindre protein per 1 kg i vekt, fordi de har mindre testosteron. Derfor tar muskelvekst mye lenger enn menn, og muskelmasse i forhold til kroppsvekt mindre. Vanligvis godt bygget menn muskel% - 50-55% av kroppsvekten. Og for kvinner - 40-45%. De krever 25-30% protein, mindre enn menn.

 

For et sett av muskelmasse bør damer 1,5 gram protein per 1 kg vekt, for å opprettholde formen - 1 gram protein.

 

Alle tall - et sett av proteiner generelt: mat + protein (hvis brukt). Tenåringer og unge voksne opp til 18-19 år, er det nødvendig å arbeide for øvre normalgrense, fordi det er ikke over kroppen vekst. Boy - 2 gram per 1 kg kroppsvekt, og jentene - 1,5 gram.

Det er en hypotese at på samme tid til å fordøye bare 30 gram protein. Dette er feil, fordi kroppen vil ta så mye protein på en gang, da det krever. Selvsagt vil du aldri vite hvor mye protein du trenger i øyeblikket. Derfor, dele ditt daglige proteinbehov for noen triks av dagen, for ikke å "løpe ut over normen."