Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Cardio trening for å forbrenne fett/

Cardio trening for å forbrenne fett

Cardio trening for å forbrenne fett

I siste treningsbransjen i Norge er i sterk vekst. Selv om du sjelden går til gym, har du sannsynligvis hørt ord som "cardio" og "cardio trening". Det er ikke overraskende, fordi uten den, ingen kostnader, ingen treningsøkt i treningsstudioet.

Det er nødvendig å gå ned i vekt og bli kvitt fett? Cardio trening vil hjelpe deg i dette. Det er nødvendig å få muskelmasse? Ikke glem om cardio. Ønsker du å styrke hjertet og forbedre din helse? Cardio trening er det beste botemiddel. Er det virkelig så nyttig som å snakke om det?


Hva er cardio?

Cardio trening - en spesiell form for opplæring, der det legges vekt på det kardiovaskulære systemet. Sin essens ligger i fokuset på hjertefrekvensen. Derfor har han navnet "cardio", som oversatt fra latin betyr "hjerte".

Det er imidlertid ikke bare dets nyttevirkning. Kondisjonstrening og få eksponering til prosessen med fett tap, slik at for å takle overvekt raskere.


De vanligste typene cardio trening er:

  • Running eller rask gange - en av de mest effektive former for kondisjonstrening. Det spiller ingen rolle, det vil bli kjørt på tredemølle eller på gata, det viktigste å tåle den nødvendige hjertefrekvens.
  • Sykling - utvikler utholdenhet, og utvikler beinmuskulaturen og tilbake.
  • Svømming - utmerket utsikt over cardio trening som omfattende utvikler musklene i kroppen.


Cardio for å være effektiv, må holdes hjerteslag innenfor et forutbestemt område. Den enkleste måten å gjøre dette på spesielle simulatorer, som er opprettet for disse formålene. Som regel er de utstyrt med spesielle sensorer og skjermen, som viser dataene.


Det er en hel rekke ulike kondisjonsapparater, men vi vil se på de vanligste:

1. Tredemølle - en av de beste trenerne i kampen mot overvekt. Takket være spesialfastlagt program, er det en mulighet for å justere vinkelen av sporet og intensiteten av øvelsen.

2. Bike - dette er den beste versjonen av cardio-simulator for nybegynnere. På grunn av sin enkelhet og effektivitet fått enorm popularitet.

3. Orbitrek - rettet mot de musklene i bena, lår og rumpe. For mange mennesker, disse kroppsdelene er problematisk. Bruke Orbitrek, i tillegg til cardio vil bidra mer for å bli kvitt problemområder.

4. Stepper - simulerer gå i trapper. Arbeider aktivt på beina og bekken muskler.


Puls sone under cardio trening

Hovedkriteriet for riktigheten av de cardio trening, er overholdelse av en viss puls, som alle vil ha sin egen. Dette krever spesiell beregne pulssone, som består av et maksimalt og minimalt tillatelig hjerterytme.


Den beregnes ved formelen:

(220 - alder) x 0,6 - min puls

og

(220 - alder) x 0,7 - maxpuls

Disse formlene er gitt for deg å vite om og fokusert med hvilken intensitet du må trene for å nå ønsket hjertefrekvens.


Når er det best å gjøre cardio?

Mye av dette avhenger av de målene du setter for deg selv. Det er 3 hovedperioder:

1. Morning - det er det mest gunstig tid for zhirozzhiganiya. Faktum er at i løpet av natten, tilbrakte vår kropp nesten alle av sukker i blodet og muskel glykogen. Derfor, for å opprettholde vår kropp næringsstoffer i løpet av morgen cardio, har han iherdig for å brenne fett.

2. Dag - er en god tid for å styrke det kardiovaskulære systemet. I kroppen nok næringsstoffer for mosjon, fordi det har vært flere måltider. Av samme grunn er det ikke en meget gunstig tidspunkt for fettforbrenningen.

3. Kveld - god tid for å forbedre ytelsen til hjertet, og for zhirozzhiganiya, forutsatt at vi spiser minst 1,5-2 timer før trening. På kvelden, må treningen vare lenger enn om morgenen. Dette er for å sikre at kroppen bruker opp glykogenlagrene i musklene og begynte zhirozzhiganiyu. Hvis treningen er for kort (15-20 minutter), er fettforbrenningen ikke tid til å begynne.


Når vi kombinerer cardio med styrke, så det bør gjøres på slutten. Under vekttrening musklene bruke opp glykogen, og utføre cardio umiddelbart starter fettforbrenningen. Imidlertid bør cardio tiden reduseres til et gjennomsnitt på 15-20 minutter.

Cardio trening i Norge fått en slik popularitet på grunn av sin effektivitet. Det spiller ingen rolle, du trener i hallen, eller bare ønsker å gå ned i vekt for å oppnå et resultat - du trenger å gjøre cardio.