Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Sex og bodybuilding /

Sex og bodybuilding

Sex og bodybuilding

Sex og bodybuilding - de faste følgesvenner i denne harmonisk idrettsutøver. En profesjonell idrettsutøver eller en avansert amatør, spiller det ingen rolle, vi er alle mennesker, og alle er forpliktet til å sikre vakker og ønskelig. Bodybuilding for oss, er veien til perfeksjon, et lite utdanning av indre karakter. Men i tillegg til våre ambisjoner, er det begrensninger på kroppen vår. I denne artikkelen ser vi på hvordan du kan kombinere sex og vår trening.


Sex og dens effekt på kroppen.

Sex påvirker kroppen positivt. Regelmessig, men ikke overdreven sex, forynge kroppen, kvinner og menn. Sex og bodybuilding i prinsippet kompatible, som de er naturlig. Kjærlighet gir en person rett til å møte den fysiske, er prinsippet om å nyte to. I dets fravær, er det en rekke problemer, noe som påvirker hvordan den emosjonelle bakgrunn, og fysisk. Den som avstår fra sex, er ikke sunt, det er et vitenskapelig faktum. Men etter sex, reagerer kroppen tvetydig. For eksempel øker en kvinne nivået av testosteron, det mannlige tvert imot, blir han. I tillegg, kjønn - denne oppgaven med en forholdsvis høyt energiforbruk. Derfor til spørsmålet om kombinasjonen av kjønn og kroppsbygging bør nærmet svært alvorlig.


Kombinasjonen av sex og daglig trening i Norge.

For etter å ha sex i den mannlige kroppen er formet ganske alvorlig anabole pit, ha sex før trening lover en klar reduksjon i strømytelse, og generell økt katabolisme under trening.

Etter trening, er sex også kontraindisert. Den allerede oppbrukt kroppen har en tendens til å komme seg, og sex pålegger en ny byrde på ham, og en ny anabole pit bare i de øyeblikkene når massen skal bygges.


Hvordan, da, å kombinere sex og kroppsbygging?

 Bodybuilder må forstå at det å ha sex i noen treningsdager vil redusere til en viss grad effekten av denne uttalelsen vitenskapelig begrunnet, men i tillegg til de alvorlige fysiske effektene bør tas hensyn til og psykiske effekter. Hvis gjensidig sex er gøy og forbedrer humøret - det er en ny insentiv! Sex er ikke bare en lidenskap, det er kjærlighet, håp, og forstå at du trenger noen. For tilstrekkelig mannlige og kvinnelige sex, er det noe mer, noe som gir et ønske om å leve, og de som er glade - den rezultativen.

Helt unngå sex kan ikke være mer viktig å etablere en middelvei er det du streber etter. Kombiner sex og bodybuilding er best når alle har et relevant sted å være. For eksempel kan du ikke trene hver dag. Fra 6 dager i hallen, som regel bare 3-4 er tilgjengelig. Det er logisk å anta at i de andre 3-4 dager, kan du ha sex med en partner uten noen konsekvenser. Og det ville være et fornuftig valg, ikke i de dager da opplæring vil bringe deg ønsket nærhet av glede og et ekstra insentiv for nye treningsøkter.


Sex og konkurransen.

Prekonkur- periode og vanlig trening, helt forskjellige ting. Hvis sex gjør vondt under grunnleggende opplæring, i perioder før konkurransen snarere dens rolle er positiv. Sex og bodybuilding kompatibilitet, i forkant av konkurransen, fordi opplæringsmålene i disse øyeblikkene er av en helt annen farge. Før konkurransen utøverne jobber mer på terreng, og rundet opp ekstra kilo. Sex i dette tilfellet er det ikke forstyrrer øvelsene, og kiloene vil bli rundet opp mye raskere. Sex før konkurransen i bodybuilding er et stort pluss!

Hvis du er en bodybuilder i Norge for andre formål, for eksempel kraft sport, så sex kan spille en negativ rolle. bør ikke engasjere seg i sex før konkurranse kraft, vil dette resultere i en tilsynelatende reduksjon i kraftprisene hos menn.


Sex og bodybuilding for kvinner.

Vakker halvparten av menneskeheten i form av å kombinere forretninger med fornøyelse så mye mer heldig. Først sex tar ikke mye styrke hos kvinner, og er ikke et anabole pit. I to, etter å ha sex med kvinner forbedrer den generelle dynamikken og former for testosteron overflødig. Kvinner kan kombinere sex og sport i alle, ikke rart de sier at en kvinne laget for kjærlighet, så godt som mulig.

En ting å huske på de vakre damene, er at sex forbruker mye kalorier. Hvis dette faktum ikke er tatt hensyn til, da øvelsen vil være i orden, men resultatet vil ikke bli. Lovers kombinere sex og kropp bygning, må du ta vare på et bedre kosthold.


Bodybuilding, steroider, og kjærlighet, hva er virkelighet?

Det antas en eller annen grunn er ofte at de sterke gutta har dårlig styrke. Jeg merker med en gang - det er det ikke. Av seg selv, bodybuilding ikke undertrykke seksuell funksjon. Snarere muskuløs kropp idrettsutøver, mye mer forberedt på enhver form for aktivitet, inkludert sex. Problemer oppstår bare når bruken av steroider av idrettsutøvere. AU (anabole steroider) faller i leveren er ikke alltid riktig, 90% av noen av høyttalerne delvis former av østrogen i slutten. Kvinnelige kjønnshormonet ikke skader bare kvinner, for menn, er det en forferdelig ulykke. Det hemmer seksuell funksjon, dette er virkeligheten! Sex og bodybuilding ting er ikke bare kompatibel, men også utfyller hverandre perfekt. Steroider - Dette er den viktigste fienden av utøveren, bruker dem, være forberedt på å sykdommer i lever, nyre, hormon ubalanse, kreft! Trening er rettferdig, tydelig og åpen, la i hjertet av kjærlighet, og resultatet vil bli, og glede!