Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Grunnleggende om bodybuilding/

Grunnleggende om bodybuilding

Grunnleggende om bodybuilding

Mer eller mindre erfaren kroppsbygger danner til slutt sin økter ordning og systematisk justerer det som passer dine behov. Veien til selv valg av riktig trening er gjennom en gradvis læring av sin egen kropp og identifisere behovene til idrett. Bodybuilding workout program er avhengig av det endelige målet. Vi trenger å få vekt, eller styrke til å danne lettelse.


Fundament

Nykommere i Norge i de første månedene bør ikke hamre hodet vekslende lodd, diagrammer og øvelser. De trenger bare å bli involvert, for å varme opp musklene, få nok vekt for den etterfølgende arbeid, næring muskel glykogen. Bare noen måneder senere kan byttes arbeid på ulike muskelgrupper.

Muskelvekst er provosert av deres forsøk på å tilpasse seg de eksisterende laster. Hvis de peretrudilis i gym, kroppen begynner å akkumulere styrke og bygge opp materialet for å kunne styre den neste gang. Så vokser masse og styrke ligger. Etter hvert blir kroppen vant til en viss grad av trening og stopper veksten av muskelmasse. Derfor er en trening ordning til slutt føre til en stabil sluttresultatet. For å gå videre, trenger du litt å overbelaste kroppen eller pop ham nye typer oppgaver. Med andre ord, trenger kroppen å stadig kaste opp nye utfordringer, så han hadde ikke tid til å tilpasse seg og stadig søkt å utvikle.


Hovedprogrammet for bodybuilding i Norge

Gradvis, er hver konkurrent sin egen opplæringsplan. Men for det første, kan du bruke et grunnleggende program for å forberede seg for videre finere innstillinger og føler kroppen din.

Dette systemet er malt i tre dager. På en pause mellom klasser på en dag. Hver dag rocke definert muskler, den andre på den tiden av forrige trening og hvile er hamstring strøm til den neste. Denne sykliske natur tillater oss å oppnå et godt resultat.

Alle øvelsene er gjort i tre sett av åtte repetisjoner, med mindre annet er angitt. Vekt bør velges uavhengig av hverandre. Pausen mellom settene maksimalt to minutter. Så, den grunnleggende bodybuilding program.Dag en: kjører ben og skuldre

 • Beinpress.
 • Knebøy.
 • Rise på tærne mens du står, for å gjøre 12-15 repetisjoner.
 • Bench stang, utført i en stående posisjon.
 • Raising Hånd i hånd med manualer i skråningen, er det nødvendig å utføre 10-12 repetisjoner.
 • Avl hender med manualer i hånden mens du står, er det nødvendig å gjøre 10-12 repetisjoner.
 • Twisting.


Dag to: jobbe triceps og bryst

 • Benk gjort i liggende stilling.
 • Trykk med manualer, utført i liggende stilling.
 • Dips som mulig med last.
 • Vertikal benk for å blokkere simulatoren.
 • Fransk presse.


Dag tre: arbeider tilbake og biceps

 • Markløft.
 • Pullups.
 • Tangen er utført i skråningen.
 • Heve bar til biceps, ikke stående.
 • Link dumbbell til hoften.
 • Opplæring biceps, utført på benken ved Scott.
 • Heve bena i en skrustikke.


Dette bodybuilding program kan være effektive i de første månedene av arbeidsforholdet. Etter det krever justeringer. Denne erstatning kan være treningsintensitet endringsarbeid for enkelte muskelgrupper.


Det legges vekt på et sett av muskelmasse

Funksjoner av trening for å sette vektvekslende belastning og treningsintensiteten. Hallen er ikke mer enn en time bør utføres for ikke å forstyrre kroppens. Du har ikke råd til å hvile mellom settene mer enn to minutter. Det er viktig å regelmessig oppdatere systemet, slik at musklene ikke har tid til å tilpasse seg. Dette er ikke å forlate de grunnleggende øvelser, trenger du mer enn det å starte med dem.


Vektleggingen av lettelse

Det er den vanskeligste typen aktiviteter som vet bodybuilding treningsprogram og diett i dette tilfellet er det spesielt intens. "Tørke" av kroppen avhenger både av belastning og mange egenskaper til en organisme. I et stort antall av muskelmasse tar tid mønster, bør dette tas i betraktning. For det første, for å øke antall repetisjoner og tilnærminger. Øvelser for å gjøre det bedre med mindre vekt, men mer dyktig. I dette tilfellet er, jo mer kalorier brent. Også viktige aerobe elementer: løping, turgåing, trimsykkel, som varer 40-60 minutter. "Tørking" innebærer sport kosthold, tilpasset egenskapene til utøveren.


Det legges vekt på kraft

Det primære målet med styrketrening - vektøkning. Hvordan skjer dette? Du bør begynne med 60% av arbeidsvekt for 8 reps. Hver uke dette blir det tilsatt 10 vekt%, mens etter fem uker maksimalt nivå vil ikke nådd. Under dette systemet, trening i kroppen sparer energi, så å bruke den. Det er også svært viktig å muskel utvinning og et balansert kosthold før og etter klasser.

bodybuilding program vil være virkelig effektiv når utøveren lærer å kjenne kroppen. Den kommer med tiden. Og til å begynne med, det er bedre å lytte til råd fra erfarne trenere. Hva anbefaler du trener?