Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Hvordan lage et hjem gym?/

Hvordan lage et hjem gym?

Hvordan lage et hjem gym?

Sunn livsstil for en lang tid kom inn i moten, og med det, fansen følte behov for å engasjere seg i idrettsøvelser hjemme i sin gym.

Opprette et komfortabelt hjem treningsstudio eller i et hus på landet er ikke bare materielle fordeler, men også sparer verdifull personlig tid, som opplever et underskudd på en hvilken som helst moderne mennesket.

Velg et sted

Uansett, er alternativene begrenset selv byggingen av gym i første omgang tilgjengelig for slike formål frittlevende plass. Det beste alternativet for vårt formål vil være et fritt område utvidelsen i et hus på landet (på verandaen eller i den isolerte loftet).

Mye oppmerksomhet i denne forbindelse bør tas hensyn til ventilasjon av rommet og antall vinduer i det - det bør være mye.

Viktig! Et stort antall vindusåpninger spiller en viktig rolle både i rommet ventilasjon, og i å sette opp en koselig atmosfære, noe som skaper en positiv holdning og ekstra motivasjon for idrett.

Det andre viktige punktet i valg av steder for gym - det er hans område. Ifølge medisinske og helse standarder, er minstekravet til området gym på størrelse med 10 kvadratmeter.

Hvis du møter den gitte parameteren er ikke mulig - ikke bekymre deg, fordi vårt hjem gym, og dermed er egnet og mindre gulvareal. Tar liten plass samtidig gir opphav til nye spørsmål: hvordan du effektivt imøtekomme simulatorer og i hvilke mengder.

Velg en layout

Så, har du bestemt på plasseringen for gym, og det er på tide å reflektere over rasjonalitet planlegge hvordan best å plassere sportsutstyr? På samme tid i hvert rom, som regel, det har sine egne særegenheter, som også må vurderes i å sette simulatorer.

Ved arrangement av plass i prioritet bør være å ta hensyn til slike elementer som:

• Vinduer og dører: når du åpner og lukker ved et uhell kan bli skadet (hvis du svinger døren, glidende design anbefales);

• Speil er best plassert på den motsatte side av vinduet;

• Nøye plassering av lys, stikkontakter og brytere, tar hensyn til plasseringen av sportsutstyr gjør det mulig å eliminere bruken av ulike hjelpemidler, som for eksempel skjøteledninger;

• Belysning modus: sports mest hensiktsmessig belysning ovenfra;

• lysarmaturer egenskaper: det er nødvendig å ta hensyn til at klassene er mest komfortabel med diffust hvitt lys spektrum og intensitet som er nærmest dagslys;

• Effektiv forsert ventilasjon er nødvendig uten å lykkes, fordi frisk luft - med utgangspunkt i fullskala øvelse.

Vi velger gulv

Den neste viktigste elementet i gym som påvirker komfort under trening - gulv, hvis viktigste egenskap er holdbarhet.

Den beste gulvbelegg for selv byggingen av idrettshallen er en flytende sement, og på den annen side, de mislykkede materialer for vårt formål er klinker

Merk egnede alternative gulv alternativer for et hjem gym:

• Teppe på grunnlag av fortykket - er et godt alternativ gulv på steder for øvelser som er utført sitte eller ligge;

• Cork Tree - skiller seg utmerket lydisolerende egenskaper, og i tillegg også en fjær effekt;

• Spesialisert gummibelegg - selges i DIY butikker eller fliser, eller rulles opp i ruller.

Prioriteten i denne listen vil bruke for gulv gummi gulvfliser, som den har en god lydisolasjon, og har en forholdsvis lav pris.

Hvis de ovennevnte materialer for noen grunn ikke passer i gym, kan du også bruke laminat og egnet vinyl fliser, linoleum og vanlige.

Som grunnlag for sistnevnte, kan du bruke en tykk gummi underlaget legges direkte på undergulvet.

Vær spesielt oppmerksom på isolasjonen av gym hvis det stedet du velger frie områder, ikke relatert til oppvarming av din stue. Ikke mindre viktig i denne forbindelse er isolering av gulv.