Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Muskel minne/

Muskel minne

Muskel minne

Hva er fortsatt muskel minne? Det faktum at vår kropp husker den fysiske belastningen, for eksempel, har forskere bevist at hvis du forestille deg at du kjører, vil det være spenning i de musklene som er ansvarlige for denne øvelsen.

Vitenskapelig sett - er en langsiktig endring i strukturen av muskel samt nerveceller ...

Noen ganger, på grunn av forskjellige omstendigheter, slik som sykdom, skade, har utøveren for å avslutte treningen, noe som resulterer i muskel atrofi og myositt blir redusert i volum på grunn av det faktum at legemet er brukt og i cytoplasmaet meg uten trening.

Uavhengig av dette når tilbake utøveren skjema erstwhile skjema opptas relativt raskt, er utvikling av styrke og utholdenhet mye raskere enn nybegynnere.

Konseptet med muskel-minne har vært kjent i lang tid, har forskere knyttet sitt uttrykk til nervesystemet, er det en forsterkning av neuronal eksitabilitet, nye synapser vises, er det en konsekvens av bedre nevro-muskelspenninger.

Under trening retur idrettsutøver, har han gjennomført akselerert vekst av blodårer, intensivert motor området leveres utskilt neurotrofiske faktorer.

Norske forskere har vist at fibrene i musklene har sin egen hukommelse, og denne fremgangsmåten er forbundet med fremvekst av nye kjerner. Volokna- Disse er celler som i sin tur skjema muskelvev lengde vanligvis lik lengden muskelvev

Blant annet muskelvev og en flerhet av flere kjerner.

Det har lenge vært påvist at muskelvekst finner sted ved å øke antallet av kjerner i muskelvev. Jo flere kjerner den bedre mann arbeider gener som styrer syntesen av kontraktile proteiner kontroll.

Under forsøkene ble det påvist at forandringen i lang tid, selv i 3 måneder atrofi antall kjerner ikke har avtatt, men bare en redusert aktivitet.

I fusjons med celler - myosatellites dannelsen av nye kjerner, disse cellene kontinuerlig deler, men med alderen delingen av passasjen mer sjeldent, slik at en eldre person får fysisk form vil være mye vanskeligere hvis det ikke er praktisert som en ung mann