Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Restitusjon etter trening/

Restitusjon etter trening

Restitusjon etter trening

En av de viktigste forutsetningene for riktig treningsprogrammer, til musklene og kroppen som helhet å komme seg. Riktig hvile - dette er måten å vokse og styrke musklene.

Følelsen av smerter i musklene etter en treningsøkt, er det naturlig, folk i vet kaller det Sombo (syndrom av forsinket muskelsmerter) .I denne perioden må du gi musklene komme seg.

Faktisk er det mange måter å fremskynde restitusjon etter trening.

Tenk over noen av dem.

Søvn og hvile

Kroppen trenger minst 8 timer søvn. Under søvn, kroppens regenerative prosesser oppstår, da mangel på søvn hos mennesker synker produktiviteten, noe som fører til avmagring og tap av mental konsentrasjon.

Hot Tub

Bare for å lette muskelsmerter ta et varmt bad (20 - 30 min) .tak kroppen til å hjelpe i tilbaketrekking av giftstoffer i badekaret, legge til en kopp havsalt.

Stretching muskler

Det faktum at strekking av muskler etter trening vil tillate deg å fjerne melkesyre fra musklene som er produsert under muskel belastning. Akkurat når du utfører strekke deg utsette muskelsmerter.

Riktig ernæring

Kroppen i nær fremtid vil begynne etter en treningsøkt å ta fra kroppen med essensielle næringsstoffer som proteiner og karbohydrater.

Så trenger bare å skikkelig mette kroppen som ville stimulere syntesen av muskelfibre og gjenopprette glykogenlagrene.

Ice Bath

Kanskje ikke en behagelig måte enn et varmt bad, men på en slik måte å gjenopprette sin fordel. Denne fremgangsmåten reduserer effektivt inflammasjon og spenning i muskelvev. Vanntemperaturen varierte 10-15 grader.

Kaldt vann hjelper rense kroppen for avfall og forbedring av helbredelsesprosessen.

Riktig hvile etter trening - er nøkkelen til bærekraftig vekst i idrett muskel utvikling. I hver av disse metodene kroppen reagerer forskjellig, så prøv og lage deg en passende rehabiliteringsprogram, sportslige suksess!