Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ Som en bodybuilder for middag?/

Som en bodybuilder for middag?

Som en bodybuilder for middag?

Det bør umiddelbart forstå at fase av søvn en natt er svært forskjellig fra dagtid. Selvfølgelig må strømmen være annerledes. For eksempel ris med kjøtt er perfekt for mat i løpet av dagen, men om natten er det bedre der, om - enten du forbrenner fett eller samle masse.

Som det er kjent, i motsetning til dagers syklus, om natten kroppen bruker til å forsyne bare den fettvev. Dette er nøkkelen til en lang, lang og uavbrutt søvn. Under søvn mest tungt oksidert fettvev, og for å sikre utveksling av energi nødvendig å spise nok karbohydrater til middag. Dette forholdet har gitt opphav til enda fangst setning: "Fett er brent i ilden av karbohydrater".

Men dette betyr ikke at karbohydrater er brent fett. De gir bare energi biokjemisk prosess av forbrenningen, noe som krever lett mobilisert energikilde. Således kilden til karbohydrater og handling. Dette er grunnen til at idrettsutøvere ofte bruker karbohydrat drikke i løpet av oppholdet intensiv trening. Disse drikker er fin stimulerer forbrenningen og frigjøring av tilstrekkelig energi for intens trening. Men trenger du å drikke en liten mengde væske, ellers risikerer du å føle ubehag i trening. Som for natts søvn, da, hvis du spiser for mange karbohydrater om natten, de vil ikke bare bidra til å brenne fett, men også de vil være en kilde for dannelsen av fett.

Så på middag bodybuilder best å ta vanlig mat. Og han kroppsbygger middag for å bli holdt i 3-4 timer før sengetid, og i kalorikveldsmåltid bør ikke overstige 25-30% av ditt daglige kosthold. Men i 1-2 timer før sengetid bør tas av noe lettfordøyelig protein produkt. Best av alt at det var en protein shake, men perfekt og cottage cheese eller yoghurt. Det viktigste er ikke å laste kroppen din med ekstra karbohydrater.