Ring Oss: +47 22 04 55 15
Hjem/ Blogger/ 6 tips nybegynner kroppsbygger/

6 tips nybegynner kroppsbygger

6 tips nybegynner kroppsbygger

Nybegynner bodybuilder bør ta hensyn til rådene fra erfarne primære trenere. That - noen av dem.

1. Trening Hall


Det bør umiddelbart forstå at treningsrommet - et sted for trening, ikke sosialt samvær. Noen mennesker etter å ha utført en tilnærming føder noen livlig dialog og gjenoppta treningen etter 10 minutter Det er ikke bra, pausen mellom settene bør ikke overstige 2 minutter, må uerfarne kroppsbyggere ta hensyn til dette.

2. Kosttilskudd


Reklame kosttilskudd hevder at uten dem er det umulig å bygge store muskler. Det er fundamentalt galt, fordi utøverne i antikken var flotte muskler og ikke bruke tilsetningsstoffer. I tillegg har høy kvalitet naturlige produkter er mye bedre for helsen. I 1970, Arnold Schwarzenegger brukte naturlig protein shake - og oppnådd gode resultater, og han - noe som ikoner for enhver nybegynner bodybuilder. Her er oppskriften til dette cocktail:

- 2 kopper melk

- ½ kopp iskrem

- 1 egg

- ½ kopp skummet melkepulver

3. Phantom mål


Uoppnåelig mål - dette er målet du aldri nå. Når du ser på profesjonelle bodybuilding konkurranser, ikke engang mistenker at alle vinnerne er bokstavelig talt larded ulike steroider. Derfor er en naturlig bodybuilder aldri nå slike høyder, men markedsførere vil prøve det "push" en masse tilsetningsstoffer i mat, som ifølge dem, vil bidra til å bygge muskler i løpet av noen uker. Ingenting men penger brukt aspirerende bodybuilder til slutt ikke får, og hvis du prøver å bruke steroider, er det payback for deres helse.

4. Ikke overspise


Man kan ofte høre at en bodybuilder bør spise minst 5000 kalorier om dagen. Imidlertid er det ikke. Det faktum at profesjonelle kroppsbyggere forbruke flere kalorier i tillegg til, og mye av steroider. Selvfølgelig er det ikke annonsert, og selv forbudt, men dette er virkeligheten. Og det gjør det ganske raskt få muskelmasse. Det er imidlertid meget sterkt påvirket helse, slik at en nybegynner kroppsbygger i alle fall ikke bør ta pillen. Det viser seg at hvis du tar en daglig 5000 kalorier, muskel uten steroider i stedet eskalere fett og blir til fett.

5. Treningsfrekvens


Det er en oppfatning at dette bør være en bodybuilder å trene så ofte. Men dette er ikke sant. For å få muskelmasse, nok til å delta på treningsstudio tre ganger i uken, med å bruke det bare én time (viktigst, at denne timen du brukt effektivt). Selv om du trener hardt bare to ganger i uken, så i dette tilfellet er det mulig å oppnå et godt resultat. Selvfølgelig ikke for konkurranse "Mr. Olympia", men nybegynner bodybuilder kan hjelpe en slik plan.

6. Negativ stemning - den viktigste årsaken til svikt


I en stor sporten har det lenge vært observert at det er meget vanskelig å overvinne visse psykiske grenser. For eksempel kan idrettsutøvere i lang tid ikke kjøre noen hundre meter raskere enn 10 sekunder å hoppe fra sjette til en høyde på 6 meter. Men da han var en idrettsutøver, som klarte å ta en psykologisk terskel, ble hans prestasjon gjentas mange idrettsutøvere snart. Dette fenomenet psykologisk barriere. I begynnelsen virker det som dette er et fantastisk resultat, som er umulig å oppnå en nybegynner bodybuilder. Men hvis noen er i stand til å vise det, andre folk begynner å tro på seg selv - og gjenta eller overgå den siste posten. Derfor er nybegynner bodybuilder svært viktig å tro på deg selv.