Ring Oss: +47 22 04 55 15
Genesis Mix Products Injection

Genesis Mix Products Injection

Genesis Mix Products Injection

Merke:GENESIS
Varenummer:66
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: nandrolon/trenbolone/ testosteron mix
  • 79,00€

Produktbeskrivelse for Norge


Bland produkter injeksjon 10 ml inneholder en blanding av følgende forbindelser: Trenbolone acetate 40 mg / ml Nandrolone decanoate 90mg / ml Testosteron sammensatte 120mg / ml Totalt: 250mg / ml Mix produkter
Trenbolone acetate Ifølge mange en mening i Norge dette stoffet leverer de beste gevinster, kvalitativt sett, for penger. Siden trenbolone ble funnet å være omtrent tre til fire ganger så anabole som mest testosteron estere det ganske enkelt øker styrken over korte tidsperioder. Trenbolone er relativt trygt steroid alt i alt. Det er noe bekymring nyre giftighet, men vanligvis overdrevet. Det fine med trenbolone er at en steroid som har alt: Den svært effektive i sin egen rett, gir alle magre gevinster som er ganske lett å vedlikeholde og er ikke veldig utsatt for å forårsake bivirkninger.
Nandrolon decanoate Deca er en av de mest populære injiserbare steroider. Det popularitet skyldes sannsynligvis at Deca viser signifikante anabole effekter med minimale androgene bivirkninger. Regnes av mange den beste samlede steroidet for en mann å bruke (bivirkninger vs resultater) Deca er hyppigst injiseres en gang per uke i en dose på 200-400mg. Med dette beløpet. Deca Durabolin er ansett å være den mest populære av alle steroider i Norge. Det er et oljebasert injeksjon. Den produserer meget få bivirkninger. Deca Durabolin er lett på leveren og fremmer god størrelse og styrke gevinster samtidig redusere kroppsfett. Det gjør ikke aromatize, og gi kroppen en mager hardt blikk.
Testosteron Compound Testosteron sammensatte er en unik blanding av 4 forskjellige estere av testosteron. Prinsippet Hensikten med å feste en ester til en steroid er å gjøre det mer lipophillic, (når det injiseres intramuskulært det kan forbli i fettvev lengre og frigjøres i blodstrømmen over tid.) Jo lengre en ester, jo mer lipophillic det er. Sustanon 250 inneholder 1 kort, en lang og to middels lengde estere som alle er levert over tid, noe som gir en rask utgivelse, men en holdbar en også. Dette kan virke som en positiv ting, men til en body building formål det er virkelig ikke. En steroid bruker vil bruke en langtidsvirkende testosteron og injisere det en gang i uken. Testosteron er ikke på noen måte giftig, og bør ikke gi en bruker noen problemer bortsett fra en høy grad av forekomst av standard steroid bivirkninger. På grunn av sine langtidsvirkende komponenter, er sustanon mest brukt som en form for langtidsvirkende testosteron. I slike bruks doser på 500 til 1000 mg pr uke anvendes i en enkelt injeksjon, med skikkelige resultater.
Dette er en av de mest populære injiserbare testosterones fordi kombinasjonen av de fire forskjellige estere arbeid synergi sammen, både hurtigvirkende og langvarig. Blandingen av testosterones innrømmer den å bli gjenkjent av reseptorer for lengre perioder enn andre testosterones. Bruk av HCG (Humant choriongonadotropin) og / eller Clomiphene Citrate / Tamoxifen Citrate kan også være gunstig ved avslutningen av bruk for å sikre balanse i hormonsystemet.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra