Ring Oss: +47 22 04 55 15
Drostanolone Injection

Drostanolone Injection

Drostanolone Injection

Merke:GENESIS
Varenummer:15
Tilgjengelighet:På lager
Pakke: 100 mg/ml (10 ml)
Stoff: drostanolone propionate
  • 65,00€

Produktbeskrivelse for Norge


Drostanolone er et 2-metylert dihydrotestosteron (DHT) som gjør det svært lik sin mer populære søsken, Proviron. I utgangspunktet alle DHT derivater er sterkt androgene, med begrenset anabole og ikke-eksisterende østrogen effekt. De viser også sterk affinitet for enzymet aromatase (det letter konvertering av enkelte steroider til østrogen) uten egentlig aromatizing. Denne spesifikke trekk som gjør dem til gode kandidater for anvendelse som anti-østrogener i Norge, men det må bemerkes at Proviron er bedre egnet for denne rollen.
Drostanolone propionate er derfor brukt i bodybuilding utelukkende som en androgene steroider under skjæring syklus. Selv om det ofte stablet med andre anabole steroider, det tjener dette formålet godt på egen hånd: Masteron bidrar til å kaste fett og bidrar til å holde muskelmasse mens forårsaker ingen vannansamlinger.

Sikkerhet: Masteron har liten eller ingen alvorlige bivirkninger enn de som vanligvis tilskrevet DHT - alopecia (mannlig mønster skallethet), prostata hypertrofi og akne.

Kjøp Drostanolone Injection i Norge

 
Kjøp den beste kvaliteten Masteron på markedet. Dette kutte steroid fra produksjon av Genesis kalles Drostanolone propionate. Du vil få hardt muskelmasse med dette anabole steroid.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra