Ring Oss: +47 22 04 55 15
Clenbuterol 0,04 mg

Clenbuterol 0,04 mg

Clenbuterol 0,04 mg

Merke: Lyka Labs
Varenummer: 273
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 40mcg/tab (100-fanen)
Stoff: clenbuterol hydrochloride
  • 36,00€

Hva er Clenbuterol i Norge?
Clenbuterol er et sympatomimetisk amin, som er designet og opprinnelig brukt for behandling av kroniske eller uregelmessig pusteforstyrrelser eller andre respiratoriske problemer. Clen piller fungerer som en bronkodilatator, noe som gjør puste mye lettere. Stoffet har imidlertid andre funksjoner i tillegg, som et svært kraftig fettforbrennende komponent Norge, som kraftig øker den metabolske aktiviteten og stimulerer beta-2 reseptorer. Det er lik den berømte Efedrin pille, men det har en mye sterkere effekt. Basert på dette, er i dag folk som ønsker å kjøpe Clenbuterol som de er alvorlig fascinert av alternativene for vekttap, forming av en slank kropp, bygge muskler og muskel bevaring.

Hva er Clenbuterol brukes til?
Clenbuterol stimulerer metabolske aktivitet og satser på direkte fettforbrenning. Videre det reduserer appetitten av folk som bruker det, noe som gjør det til et perfekt produkt for de som ønsker å gå ned i vekt. De viktigste fordelene med vekttap stoffet Clenbuterol sammen med den kraftige brenning av fett og undertrykte appetitt inkluderer utmerket ytelse, økt utholdenhet og bevart muskelmasse.

Clenbuterol piller er tatt av kroppsbyggere og idrettsutøvere, men også av folk som trener og ønsker å være slank og resultatene som oppnås er utrolig. Likevel, for å oppnå så gode proporsjoner, folk trenger å vite hvordan Clenbuterol er tatt og som den beste foreslått dosering er, uten å gå utenfor disse normene.

Hvordan ta Clenbuterol?
Kraftig fettforbrenner og metabolisme booster, er Clenbuterol blant de mest resultatorienterte produkter av sitt slag. Siden Clenbuterol piller er thermogenic, de fungerer ved å øke kroppstemperaturen Norge. Når den brukes for en lengre periode kroppstemperaturen synker, noe som betyr at pillene ikke lenger virker effektivt. Det er derfor pillene bør tas i to måneder, og deretter en pause fra pillene bør tas i 1,5 uker.

Hvilken er den rette dosen av Clenbuterol i Norge?
Den riktige dosering av Clenbuterol er av stor betydning for den effektive resultater. Den innledende foreslått dosering av pillen er 20 mcg, etterfulgt av en langsom økning med tiden. Som regel er voksne tillates en dose på 0,02 mg tatt oralt om morgenen. Den vedlikeholdsdose er 0,01 mg to ganger daglig. Den maksimale dose av Clenbuterol som kan brukes per dag oss 120 mcg, og det er gjenstand for visse omstendigheter.

For å oppnå gode resultater i å miste vekt og få en slank kropp, bør brukerne ta en tablett tre ganger daglig sammen med sine måltider. Den formelen skal brukes hver dag, men de dagene når ingen trening er planlagt. På samme tid, på treningsdager pillene skal tas med ca. 30 til 45 minutter før trening.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra