Ring Oss: +47 22 04 55 15
Andropen 275

Andropen 275

Andropen 275

Merke: BRITISH DRAGON
Varenummer: 124
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 275 mg/ml (10 ml)
Stoff: testosteron mix
  • 50,00€

Andropen 275 er et svært populært steroid, veldig mye verdsatt av sine brukere på grunn av dens fordeler fremfor andre testosteron forbindelser. Andropen 275 representerer en blanding av 4 forskjellige testosterones: testosteron phenylpropionate, testosteron isocaproate, testosteron propionate og testosteron decanoate, som, basert på godt timet sammensetning, har en samvirkende effekt. Denne spesielle funksjonen har 2 fordeler for utøveren Norge.

1.It har en bedre effekt enn testosteron enanthate, cypionate, og propionate alene.
2. Effekten av de fire testosterones er tid frigjøres slik at Andropen 275 går raskt inn i systemet og opprettholdes i kroppen i flere uker. På grunn av den propionate også inkludert i steroid, Andropen 275 er effektivt etter en dag og, basert på blandet i decanoates, forblir aktive i 3-4 uker.

Andropen 275 resultater i Norge

Andropen 275 har en distinkt androgen effekt som er kombinert med en sterk Anabole effekt. Det er således godt egnet til å bygge opp styrke og masse. En rask økning i kroppen styrke og en jevn økning i kroppsvekt forekomme. Idrettsutøvere som bruker Andropen 275 rapportere en solid muskel vekst siden det resulterer i mindre vann oppbevaring og også aromatizes mindre enn både testosterone enanthate eller cypionate. Faktisk mange kroppsbyggere som bruker testosteron og kampen mot distinkte vannretensjon og en forhøyet østrogen nivå foretrekker Andropen 275 fremfor andre langtidsvirkende Depot Testosterones.

Det er videre lagt merke til at Andropen 275 er også effektiv når det relativt lave doser er gitt til godt avanserte utøvere. Det er interessant å merke seg at når Sustanon er gitt til utøvere som allerede har brukt denne forbindelsen i samme eller lavere doser, fører det til tilsvarende gode resultater som under forrige inntak. Andropen 275 er vanligvis injiseres minst en gang i uken., Som kan strekkes opp til 10 dager.

Andropen 275 dosering

Doseringen i bodybuilding Norge og styrkeløft varierer fra 250 mg hver 14. dag opptil 1000 mg eller mer per dag. Siden slike høye doser er ikke anbefalt og heldigvis er heller ikke tatt i de fleste tilfeller regelen er 250-1000 mg / uke. En dose på 500 mg / uke er helt tilstrekkelig for de fleste, og kan ofte bli redusert til 250 mg / uke ved å kombinere med en muntlig steroid. Andropen 275 er godt tolerert som en grunnleggende steroid under behandling som stimulerer fornyelse, gir utøveren en tilstrekkelig "kick" for intens trening enheter, og ved siden av den allerede nevnte fordelen rask styrkeøkningen og solid muskel gevinst utmerker seg også ved sin kompatibilitet.

Andropen 275 Cycle

For å få masse rask Andropen 275 er ofte kombinert med Deca Durabolin, Dianabol eller Androlic 50 mens utøvere som er mer til kvalitet foretrekker å kombinere det med Parabolan, Winstrol, Anavar eller Primobolan Depot. Selv Andropen 275 ikke aromatize overdrevet når det tas i en fornuftig dosering mange mennesker, i tillegg også ta en antiestrogen som Tamoxifen og / eller Proviron for å hindre mulig østrogen-tilknyttede bivirkninger. Siden Andropen 275 undertrykker endogent testosteron produksjonen inntaket av HCG og Clomid må vurderes etter seks uker eller ved slutten av behandlingen.

Depot testosterones er ikke anbefalt for kvinner, siden androgen nivå vil sterkt øke og virilizalion syniploins kan føre. Despile dette; det er ikke uvanlig for kvinnelige utøvere som konkurrerer i høyere vektklasser å ta testosteron da det hjelper i gjenværende "konkurransedyktig". Kvinner som bruker "Testo" eller som ønsker å prøve det bør begrense bruken til enten bare testosteron propionate eller injisere maksimalt 250 mg Andropen 275 hver 10-14 dager over en periode på lenger enn seks uker. På dette punktet vil vi gjerne understreke igjen at steroidet nybegynnere bør holde deg unna all testosteron forbindelser siden, på denne tiden; de rett og slett ikke trenger dem.

Andropen 275 bivirkninger

Bivirkningene av Andropen 275 er lik de av testosteron Enanthate bare at de er vanligvis mindre hyppige og mindre alvorlige. Avhengig av predisposisjon og dosering, kan brukeren oppleve den vanlige androgene-likte bivirkninger som akne, aggressivitet, seksuell overstimulering, fet hud, akselerert hårtap, og redusert produksjon av kroppens egne hormoner. Vann oppbevaring og gynecomastia er vanligvis innenfor grensene med Andropen 275 eller er ikke så massiv som med enanthate og cypionate. Leverskader er usannsynlig med Andropen 275 imidlertid i svært høye doser kan Forhøyede verdier oppstår som etter avsluttet bruk av det sammensatte, vanligvis gå tilbake til normal.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra