Ring Oss: +47 22 04 55 15
Boldenone Undecylenate March

Boldenone Undecylenate March

Boldenone Undecylenate March

Merke: MARCH PHARMACEUTICALS
Varenummer: 5
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 200 mg/ml (10 ml)
Stoff: boldenone undecylenate
  • 72,00€

Boldenone (Equiposie) er et derivat av testosteron, som viser sterk anabole og moderat androgene egenskaper. Den undecylenate ester stor utvider aktiviteten til stoffet (det undecylenate ester er bare ett karbonatom lengre enn decanoate), slik at klinisk injeksjoner må gjentas hver tredje eller fjerde uke. I veterinær feild Equipoise er vanligst på hester, viser en tydelig effekt på magre kroppsvekt, appetitt og generell disponering av dyret. Som med alle steroider, viser denne forbindelsen en klar mulighet for å øke produksjonen av røde blodlegemer. I de senere år har denne forbindelsen har blitt en favoritt blant idrettsutøvere. Mange anser det som en ideell erstatning til Deca Durabolin.
Bivirkningene av Equipoise er vanligvis milde. Strukturen til boldenone tillater det å konvertere til østrogen, men det har ikke en ekstremt høy affinitet til å gjøre dette. Hvis vi se på aromatization studier antyder de at dens rate av østrogen konvertering bør være omtrent halvparten at testosteron-tallet. Vannretensjon med dette stoffet vil derfor være noe høyere enn med Deca Durabolin (med anslagsvis 20% konvertering), men mye mindre enn vi ville finne med en sterkere forbindelse som testosteron. Mens det er fortsatt en sjanse for å støte på en østrogen relaterte bivirkning som for eksempel når du bruker Equipoise er problemer vanligvis ikke møtt på et moderat dose nivå Norge. Gynecomastia kan bli et problem, men vanligvis bare med svært følsomme individer eller (igjen) med de som bruker høyere doser. Hvis østrogen effekter bli et problem, bør tillegg av Nolvadex selvfølgelig gjøre syklusen mer utholdelig. En anti-aromatase som Arimidex, Femara eller Amonasin ville være et sterkere alternativ, men sannsynligvis ikke nødvendig med en så mild narkotika.

Resepsjonen syklus

Selv typisk dosering relaterte kan Equipoise også produsere ulike androgene bivirkninger. Fet hud, kviser, økt aggresjon og håravfall er alt mulig med denne forbindelsen. Kvinner finner dette stoffet ganske komfortabel, virilization symptomene vanligvis uhørt når det tas ved lave doser. Boldenone reduserer til en mer potent androgen (dihydroboldenone) via 5alpha reduktase enzymet (som produserer DHT fra testosteron), er imidlertid sin affinitet for dette samspillet i menneskekroppen lav til ikke-eksisterende. Derfor reduktasehemmer Proscar ikke ville være for mye bruk med Equipoise, som det ville være å blokkere det er i beste fall en ubetydelig banen stoffskiftet for steroider. Selv om dette stoffet er relativt mild i Norge, har det fortsatt en depressiv effekt på endogene testosteronnivå, derfor et skikkelig svar syklus behandling HCG og Clomid / Nolvadex er nødvendig ved avslutningen av hver syklus for å unngå en "crash". En ventetid på rundt tre uker er nødvendig før du starter PCT, slik at nok av stoffet for å fjerne ett system for å gjøre PCT effektiv.
For å opprettholde stabil i blodet, bør Boldenone injiseres minst en gang per uke. Det er mest brukt i en dose på 400-600mg per uke for menn, 50-150 mg per uke for kvinner.
Equipoise er ikke en rask masse byggmester, men vil gi en langsom, men jevn fremgang på styrke og kvalitet muskelmasse. De mest positive effektene av dette stoffet er sett når det brukes lengre sykluser, vanligvis varer i minst 10 uker i lengde. Muskelen fikk bør ikke være glatte bulk sett med androgener, men i stedet en veldig definert og solid utseende. Siden vann bloat ikke bidrar sterkt til diameteren på muskelen, mye av størrelsen fikk på en syklus av Equipoise kan beholdes etter at stoffet er avviklet. Det er interessant å merke seg at strukturelt Equipoise og klassiske bulking stoffet Dianabol er nesten identiske. I tilfelle av Equipoise forbindelsen benytter en l7beta ester (undecylenate), mens Dianabol er 17 alfa alkylerte. Bortsett fra det forskjell, stoffet er i utgangspunktet det samme. Selvfølgelig handler det ganske annerledes i kroppen, som går for å vise 17-metylering effekter mer enn bare muntlig efficancy av et steroid.

Bivirkninger i Norge idrettsutøvere 

Som omtalt tidligere, er Equipoise en meget allsidig sammensatt. Vi kan lage en rekke rusmiddelkombinasjoner med den avhengig av ønsket resultat. For masse, kan man ønske å stable den med Anadrol eller en injeksjon testosteron. Resultatet bør være en utrolig gevinst på muskelstørrelse og styrke, uten den samme intensiteten av bivirkninger ved bruk av androgen (på et høyere dose) alene. Når den brukes i en skjæring syklus, kan muskel hardhet og tetthet bli betydelig forbedret når kombinere Equipoise med en ikke-aromatizable steroid som trenbolone acetate, Halotestin eller Winstrol. For noen er imidlertid også den lave oppbygging av østrogen knyttet til dette sammensatte nok til å henvise bruken til bulking sykluser bare.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra