Ring Oss: +47 22 04 55 15
Testoviron

Testoviron

Testoviron

Merke: BAYER
Varenummer: 114
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: testosteron enanthate
  • 37,00€

Testosteron -baserte produkter er meget effektive for idrettsutøvere Norge og brukes i medisinske innstillinger på grunn av sin ekstreme styrke og evne til å aromatisere raskt. Testosteron Enanthate ble utviklet mer spesifikt for behandling av testosteronnivå hos pasienter og for testosteronbehandling. I tillegg til å ha terapeutiske anvendelser er det også mulig å utnytte dem ytelsesforbedring.

Noen idrettsutøvere selv velge å stable dette testosteron ester for ekstremt hard-core trening, og hvis de ønsker å se massive gevinster eller bulking. Til syvende og sist dette hormonet virker å ha svært høye gevinster på sitt også mulig å nyte over langsiktige sykluser i motsetning til mange andre testosteron produkter på grunn av sin langsomme og gradvise frigjøring.

Effekter sett en idrettsutøver Norge:


Idrettsutøvere som bruker høyere doser av testosteron Enanthate er i stand til å presse sin trening lenger, gjenopprette fra skade raskere og ser store gevinster når det gjelder vekt og muskelmasse. Dette er definitivt et steroid som kan aromatize på høyt volum og forårsake østrogenbaserte bivirkninger, så det er veldig viktig at enhver utøver tatt anti-østrogen eller østrogen blocker for å prøve og hindre alvorlige bivirkninger oppstår. Stabling og PCT vil kreve ekstra doser av disse anti-østrogener for å bidra til å normal kroppens kjemi, og for å unngå alvorlige effekter som vann oppbevaring som kan bremse utviklingen og slett gjør at du ser større med ingen reell effektiv styrke.

Hvis du er ute etter en utmerket ytelse Enhancer dette er trolig en av de mest effektive for å ta på i den første syklusen fordi det er lett tilgjengelig og du kan begynne å se en forskjell bare et par timer etter injeksjon med en langsom frigjøring for konkurransegevinster. Det er ikke medisiner som vil umiddelbart bulk deg opp og du må fortsatt arbeide for dine gevinster å hjelpe deg å oppnå et mer naturlig resultat som kan være bekymret for førstegangs steroid brukere.

Doser:


For hormonbehandling fleste doser består vanligvis rundt 200-250 mg per uke. Idrettsutøvere Norge som er interessert i å få et konkurranse ytelse fordel med hjelp av testosteron bør vurdere å ta mellom 600 til 1000 mg per uke på prestasjonsnivå. En god entry-level er rundt 600 mg, men mange er i stand til å tåle rundt 750 nærmer seg 1000 mg per uke, avhengig av størrelsen.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra