Ring Oss: +47 22 04 55 15
Anapolon

Anapolon

Anapolon

Varenummer: 77
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 50 mg/tab. (100-tabletter.)
Stoff: oxymetholone
  • 119,00€

Anapolon til salgs i Norge:

Oxymetholone (mer ofte kalt Anapolone, Samt Anadrol) kalles høyt en av de kraftigste syntetiske orale anabole steroider. Det ble opprinnelig utviklet for medisinske formål. Og nå er det vellykket brukt til behandling av alvorlig anemi, vekttap og osteoporose, samt hos pasienter med utilstrekkelig proteinsyntese og appetitt for å stimulere muskelvekst.

 

Effekter Av Oxymetholone:

I idrettsdisipliner er stoffet kjent for sine ytelsesforbedrende egenskaper. Det kan raskt øke muskelmasse og styrke, men med høy risiko for bivirkninger. Når det gjelder rask vektøkning, kan idrettsutøvere få 5-7 kg på bare 14 dager. Dette skyldes delvis intensiv opphopning av væske i kroppen, noe som fører til en rask økning i muskelvolumet. Folk som bruker oxymetholone vil få en mandig utseende og bokstavelig talt få fett. Deres muskler blir voluminøse og glatte. Derfor er stoffet ikke brukt til tørking. Oxymetholone garanterer ikke kvaliteten på vekten som er oppnådd, men hvis du vil gå opp i vekt raskt, er oxymetholone akkurat det du trenger. Mange vurderinger om oksymetholon sier at det kan lindre ledsmerter og lette belastningen på ledbånd og ledd i forberedelsesperioden, når du arbeider med store vekter når et maksimum. Dette skyldes at væsken som akkumuleres i musklene virker som et "smøremiddel" for ledd og sener. Dette øker igjen fleksibiliteten og reduserer sannsynligheten for skade og skade ved løfting av tunge vekter.

 

Oxymetholone har en betydelig"pumping" effekt. Under treningen kommer et kraftig rush av blod inn i muskelfibrene, bokstavelig talt rive dem fra hverandre. Noen kroppsbyggere merker smertefulle opplevelser når du trener muskler. Et par repetisjoner er nok til å fylle muskelen med blod.

Oxymetholone øker også antall røde blodlegemer, noe som sikrer god tilførsel av oksygen til musklene og øker muskelstyrken og utholdenheten.

 

De androgene effektene av oksymetholon gir et betydelig bidrag til fysisk regenerering, så "overtraining" er rett og slett umulig. Legemidlet gjenoppretter muskelvev fem ganger raskere enn uten bruk. Ofte, etter en hard trening, føler en idrettsutøver at han fortsatt kan trene i noen flere timer.

 

Det er viktig å merke seg at oxymetholone inneholder i sin struktur et derivat av dihydrotestosteron, som danner en modul som ikke kan aromatize. Noen antyder At Oksymetholon har progestogen aktivitet, som Nandrolon, og effektivt eliminerer østrogen fra synsfeltet.

 

Tar Oxymetholone Tabletter:

Det er ingen konsensus om den daglige dosen av oxymetholone. En rimelig dose for en idrettsutøver er ca 1 mg per 1 kg kroppsvekt. Disse er 1-3 tabletter, som er fra 50 til 150 mg per dag. Det anbefales ikke å ta mer enn tre tabletter. Erfaring viser at selv to tabletter er maksimal daglig dose.

 

Råd for de som har bestemt seg for å kjøpe og begynne å ta oxymetholone: start med 50 mg. Etter en uke, avhengig av kroppens reaksjon, øker dosen til 100 mg / dag. Idrettsutøvere som veier mer enn 150 kg, i den tredje uken kan øke dosen til 125 mg (2,5 tabletter) - 150 mg/dag. Imidlertid anbefales det ikke å ta oksymetholon i fire uker. Kroppens reseptorer blir raskt vant til dette stoffet og slutter å absorbere det, og effekten svekkes raskt.

 

Ofte forsvinner en stor vektøkning i begynnelsen av oxymetholone syklusen raskt. Det er to måter å holde vekten oppnådd. Du kan øke doseringen, som ikke anbefales, eller bytte til en annen steroid. Ingen andre anabole steroider fører til en så skarp og rask reduksjon i muskelmasse og styrke så snart du slutter å ta den, så den beste løsningen er å kombinere oxymetholone syklusen med testosteron Enanthate eller Sustanon.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra