Ring Oss: +47 22 04 55 15
Anapolin 50

Anapolin 50

Anapolin 50

Merke: Lyka Labs
Varenummer: 272
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 50mg/tab (100-fanen)
Stoff: oxymetholone
  • 75,00€

Beskrivelse Anapolon 50

Hvis du er interessert i Anapolon ikke vær nøl med å spørre oss for eventuelle spørsmål. Oxymetholone ble utviklet mange tiår før fra nå. Det er den stronges oral steroid i Norge, parantes det er brukt for dramatiske gevinster av vekten. Gevinster på styrke og kroppsvekt er utrolig rask. Dette steroid er meget giftig for leveren, men bare hvis du bruker høy dose ca 200 mg per dag. Det anbefales å bruke noen medikament for leveren beskyttelse - for eksempel Essentiale Forte. 
 
Syklus Anapolon 50

Tabletter av Anapolon parantes inneholder 50 mg Oxymetholone. Hvis du er nybegynner med Anapolon, bør dosen være bare ca 1-2 tabletter per dag (50 - 100 mg) maksimum tre uker. Det er høy vannretensjon, slik at du må drikke mye i løpet av denne syklusen, er det også stor for nyre rensing. Gevinst fra denne syklusen i i Norge pleide å være midlertidig, fordi det meste av vektøkning er watter, som vil bli tapt etter seponering av denne medisinen. Anapolon er flott å kombinere med noen andre steroider. Oral steroid combinated med Oxymetholone er parantes: Methandienone - Dianabol. Fra injeksjon steroider er det oftest combinated med noen ester av testosteron som enanthate, cypionate eller Sustanon.

Hvorfor velge Anapolon 50 i Norge
 
Anapolon diett er spesielt egnet på grunn av det faktum at øker muskel hardhet, reduserer appetitten og har en sterk evne til å øke muskel hardhet .. Men igjen anvendes i moderate mengder opp til 3 tabletter daglig (en normal person ville gjøre langt mindre) og over hele 2 for ikke å ta uker.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra