Ring Oss: +47 22 04 55 15
Nandrobolin

Nandrobolin

Nandrobolin

Merke: Alpha Pharma
Varenummer: 275
Tilgjengelighet: På lager
Pakke: 250 mg/ml (10 ml)
Stoff: nandrolon decanoate
  • 96,00€

Produktbeskrivelse for Norge


Norma Deca er en favoritt av de fleste bruker og brukt som en base på nesten hver syklus - Nandrolone decanoate fungerer spesielt godt i Nogre i stabel med sustanon og dbol - for bruk i sykluser sjekke ut CYCLES side.
 
Durabolin- er svært anabole, moderat androgene, har minimal levertoksisitet og nesten aldri aromatizes, den brukes som en del av bulk samt kutte sykluser. Deca er brukt av nesten alle idrettsutøvere, med gode resultater og nesten ingen bivirkninger. Nandrolone decanoate er også kjent for å fikse ømme ledd og sener - såre skuldre, knær, albuer og rygg er uten smerte på en Deca Cycle. Deca Durabolin også raskere rekreasjon tid mellom treningsøktene og forbedrer nitrogen oppbevaring.
 
Deca eneste ulempen er at nandrolon decanoate metabolitter har vært kjent for å dukke opp på et steroid test inntil 12 måneder etter siste injeksjon.
 
Nandrolone ble ofte misbrukt i Norge i de dager da det var ingen doping kontroll. Nandrolon har blitt utviklet etter 1950. Foreløpig er det ikke misbrukt av utøverne i fare for dopingkontroll, fordi nandrolon har en lang deteksjon tid. På grunn av den høye vannretensjon i leddene når du bruker Nandrolon er ofte også brukt til å undertrykke smerter i skuldre, knær, albuer.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra